Auto Parking, Design Interior, Industrial, Residential, Retail Commercial, Uncategorized

Cele mai recente tendințe în soluțiile de pardoseala epoxidica Strizo

Credem că o de pardoseala epoxidica instalata corect trebuie sa tina cont și de partea estetica. Solutiile de pardoseala epoxidica sunt adesea recunoscuta pentru o întreținere ușoară, durabilitate si versatilitate.

Pardoseala epoxidica comerciala, industriala sau rezidențiale au tendința de a avea designul interior variat de la conservatoar la cele mai moderne și minimaliste. În acest an, interioarele care aduc frumusețea naturii sau a culorilor sunt în tendințe. 

solutii de pardoseala epoxidica

1. Culori tipatoare 

Nou în 2018 este abilitatea de a încorpora culorile tipatoare si evidente într-un spațiu folosind materiale moderne de pardoseli epoxidice, cum ar fi cuarț.

Popularitatea acestui aspect estetic este în creștere. Mai mulți designeri aleg pardoseala epoxidică colorată, deoarece se evidențiază atat pentru beneficiile excepționale, durata și designul uimitor.


solutii de pardoseala epoxidica

2. Pardoseala epoxidica metalica 

Podele din beton lustruit care creează suprafețe reflectorizante sau metalice sunt adesea favorizate pentru aspectul lor inițial și estetic. Aceste podele tind să fie mai puternice decât o suprafață de beton netratată. Sistemele de podele epoxidice metalice sunt ușor de întreținut. În plus față de estetica lor frumoasă, pardoselile epoxidice metalice oferă rezistență și siguranță.    

solutii de pardoseala epoxidica Strizo

3. Podea epoxidica naturala

Sistemele de podele din rășini naturale sunt ultra-moderne, futuriste și minimaliste. Natural și organic, cu un spectru larg de sisteme creative de acoperire epoxidică, designul frumos poate fi realizat economic și usor. 

solutii de pardoseala epoxidica