Industrial, Retail Commercial

Strizo Floors in Philippines

Saptamana trecuta echipa Strizo Floors a avut placerea de a prezenta istoria, activitatea si viziunea firmei. Prezentarea a avut loc de aceasta data pe continentul Asiei de Sud, mai precis in Philippines. Evenimentul a fost unul de mare amploare printre specialistii din domeniu. Printre invitati s-au numarat antreprenori, arhitecti, persoane avizate din domeniul pardoselilor epoxidice. 

Cu aceasta ocazie am prezentat si noua imagine de brand, noul nostru logo. Credem ca ne reprezinta in toatalitate aceasta noua identitate vizuala, cu care vom merge la drum. 

In acest domeniu al pardoselilor epoxidice este importanta experienta, cunostintele tehnice dar si cele estetice. Ne place sa credem ca Strizo Floors le aduce impreuna cu mare succes.

De aceasta parere au fost si participantii la evenimentul Strizo Floors din Philippines. Cu siguranta nu va fi ultimul de acest tip pentru ca ne pregatim constant angajatii, din punct de vedere tehnic pentru a aduce elemente de modernitate. Ne pregatim pentru a ne sustine viziunea si obiectivele pe termen lung. 

Pe langa specialisti in domeniu, cu o experienta de peste 12 ani in aceasta industrie avem o echipa puternica Strizo Floors, pe care ne bazam. Ne dedicam timpul pentru ca fiecare proiect sa fie impecabil, si pentru a aduce cele mai bune solutii indiferent de cerintele clientilor.