Auto Parking, Design Interior, Industrial, Residential, Retail Commercial, Uncategorized

Ce este rasina epoxidica? Tipuri de pardoseli din rasina epoxidica!

„Epoxid” este un termen ce  reprezinta o clasă de material utilizat in industria constructiilor. „Sistemele” epoxidice se bazează pe o combinație de rășini și întăritori . Atunci când se amestecă, rășina și întăritorul reacționează chimic pentru a forma un material plastic rigid. Materialul final este puternic, durabil, rezistent și se leagă foarte bine de mai multe straturi de bază. Pardoseli din rasina epoxidica sunt puternice încât sunt adesea folosite în zone cu trafic intens, cum ar fi medii industriale, spitale sau facilități sportive.

Va prezentam cateva tipuri de sisteme de pardoseli epoxidice:

pardoseli din rasina epoxidica

1.Pardoseli epoxidice autonivelante – Epoxidul autonivelant se aplică pe podele de beton noi sau vechi, crăpate sau deteriorate, pentru a crea o suprafață netedă, fără sudură, durabilă și cu o întreținere redusă. Sistemul de auto-nivelare este disponibil și într-o varietate de culori. Culorile sunt folosite pentru a realiza desene decorative, pentru a indica modele de trafic sau pentru a evidenția zonele de lucru în zonele industriale.

2. Podele de mortar epoxidice – Acesta este cel mai puternic sistem epoxidic de podea disponibil. Acest sistem de înaltă construcție, fără sudură, este realizat cu epoxid 100% solid sau cuarț. Sistemele de mortar sunt rezistente la impact și solutii chimice. Acest sistem este, de asemenea, eficient în repararea podelelor vechi datorită procesului său de construcție înaltă.

3.Pardoseli epoxidice cu umpluturi de cuarț – Sistemele de pardoseli epoxidice de tip Quartz combină rășina epoxidică de înaltă performanță cu granule de cuart colorate. Rezultatul este o podea multifuncțională, decorativă, sanitară, antiderapantă și extrem de durabilă.

4.Podele de epoxid cu fulgi colorati: Sistemele de pardoseală sunt fabricate atunci când fulgii colorați sunt plasați în interiorul epoxidicului pentru a crea suprafețe vibrante, multi-colorate, fără sudură. Aceste tipuri de pardoseli sunt plăcute din punct de vedere estetic si decorativ. Fulgi sunt disponibili într-o varietate nesfârșită de culori, stiluri, texturi și dimensiuni și pot fi amestecate în combinația dorită.