Auto Parking, Design Interior, Industrial, Residential, Retail Commercial

Finisarea pardoselii din beton cu rasina epoxidica-Strizo

O podea epoxidica creează un aspect deosebit, cu efect de “home-sweet-home”, cald si confortabil. Totul este posibil atunci când alegeți o finisare de podea epoxidica din beton cu rasina. 

Culorile pentru podea epoxidica trebuiesc alese cu grija pentru a fi atemporale, dintr-o paleta unică, potrivită pentru aproape orice interior.

podea epoxidica
pardoseala epoxidica

Nodurile de beton sunt create prin amestecarea a două culori în timpul aplicării stratului de rășină. La crearea pardoselilor din rășină, straturile 3D sunt alcatuite din rășini care se simt confortabile și vă dau un sentiment de calm și securitate. Rezultatul este un finisaj durabil, cald și confortabil care adaugă o nota de personalitate interiorului dumneavoastră.


pardoseala epoxidica

Cu siguranta este remarcat acel strat de acoperire gros, lucios, ce acopera suprafața lucrărilor de artă, a fotografiilor, a lemnului și a ambarcațiunilor pentru acel aspect modern. E chiar rasina epoxidica. Și este absolut posibil sa fie integrata si in solutii de podea epoxidica. 

Există o mică diferență între o podea  epoxidice și acoperirile epoxidice. La fel ca orice vopsea epoxidică, ambele furnizează o podea durabilă, rezistentă la murdărie. Diferența dintre cele două este cantitatea de straturi de vopsea epoxidică și grosimea după uscare.

Podelele epoxidice au o grosime de cel puțin 2 milimetri. Are pe stratul de podea mai multe straturi de vopsea epoxidică. Această grosime suplimentară este bună pentru zonele cu trafic ridicat, de exemplu un hangar de avion. Avioanele grele, cu roțile lor din cauciuc, trec constant pe aceste podele. La fel ca orice vopsea epoxidică, pardoseala epoxidică este rezistentă la substanțe chimice. Deci, curățarea nu este o problemă. Pardoseala epoxidică este, de asemenea, antiderapantă, reducând șansele de rănire.

pardoseala epoxidica
pardoseala epoxidica
Există mai multe tipuri de pardoseli epoxidice. Podelele epoxidice cu dispersare cu nisip de cuarț sunt utilizate acolo unde ar putea exista lichide pe podea din cauza calităților sale non-alunecare. Pardoselile epoxidice de mortar sunt cele mai puternice dintre toate podelele epoxidice și sunt utilizate în zonele cu trafic intens. Acest podea poate fi de asemenea utilizat pentru a repara fisurile înainte de a aplica alte etaje. Pardoselile antistatice epoxidice sunt utilizate acolo unde este nevoie de un mediu static liber, în locuri precum laboratoare, spitale și fabricarea de computere. Orice în cazul în care sunt folosite piese electronice sensibile statice. Insa pentru toate exista posibilitatea de a se turna intr-o culoare potrivita ,cu desene, logo-uri  sau sageti ce indica cai de acces.