Design Interior

Pardoselile epoxidice 3D sunt in preferintele designerilor de interior

Atunci cand se alege o podea, pe langa langa functionalitate si siguranta, se alege cu mare grija si un design potrivit in armonie cu restul casei. Fiecare tip de pardoseala vine cu caracteristicile sale unice, in functie de alegerea unui designer cat si a beneficiarului.  Unele opțiuni de podele aduc dupa sine anumite avantaje de utilizare si de design, cum ar fi pardoselile de tip 3D ce include un concept  unic si  de foarte mare impact.  Daca vorbim de intretinere, aceasta nu va fi una obisnuita ca o pardoseală normală care poate necesita reparații din când în când.


Podelele epoxice 3D  sunt foarte puternice și foarte rezistente, atat intr-o casa cat si intr-un birou sau chiar spatiu comercial. Designerii de interior au început să utilizeze rășini epoxidice puternice pentru a construi podele de restaurante, hoteluri, moteluri și mall-uri mari. Există multe motive pentru care se folosesc pardoseli epoxice 3D în locul pardoselilor din beton sau a marmurei sau foaierului. Primul motiv este faptul că materialele de rășină de înaltă calitate sunt folosite în podele epoxice 3D, atat proprietarii de case și constructorii de proprietăți comerciale caută durabilitate în proiectare, astfel se orienteaza pe folosirea unor  rășini de înaltă calitate pentru modernizarea pardoselilor din beton sau a pardoselilor simple.

 Învelișul epoxidic ajută la protejarea podelei împotriva coroziunii, ruginei si apei. În afară de durabilitate, podeaua epoxidică în modelele 3D, se foloseste pentru un design unic de interior.

Pe podeaua betonului, se aplică acoperiri multiple de epoxid pentru realizarea unui design de podea. În funcție de designul de podea 3D ales, podeaua ar putea avea elemente moderne, artistice sau pur si simplu sa contina mai mult luciu si strălucire, pentru acest lucru rășina este unul dintre materialele de bază.                 
                       

În ceea ce privește paleta de culori, există mii de culori în materialele de pardoseală epoxidică, cum ar fi roșu, verde, albastru, negru sau alb. Designul 3D al podelei poate să se utilizeze mai mult de zece culori în același timp.

Pardoselile 3D din polimeri epoxidici sunt usor de integrat atât în ​​interior cât și în interior, deoarece pot fi personalizate în moduri diferite prin utilizarea pietrelor, nisipurilor, a pietricelelor și a altor materiale.

Peisajele marine, tematica de vara sau iluziile optice sunt in preferintele celor ce opteaza pentru o podea 3D.