Auto Parking, Design Interior, Industrial, Residential, Retail Commercial, Uncategorized

Trei tipuri de pardoseala din rasina utilizate cel mai des

Dupa cum bine stim, pardoseala din rasina ofera o solutie de durata si sigura pentru toate spatiile industriale, comerciale si rezidentiale.
Este usor de curatat, rezista la uzura si ofera proprietati igienice antiderapante. Este usor de personalizat in functie de restul spatiului sau cerintele fiecarui client.

Cele trei tipuri principale de pardosela din rasina sunt: pardoseala din rasina pe baza de PMMA, din poliuretan (PU) si epoxidice.
Diferentele dintre fiecare tip pot oferi atat avantaje cat si dezavantaje semnificative in functie de utilizarea lor.
Am specificat cateva dintre avantajele si dezavantajele fiecarui tip in acest articol. 

1. Pardoselile din poliuretan

Sa incepem cu pardoselile din poliuretan, care ofera o rezistenta excelenta la impact si substante chimice.
Cu toate acestea, principalul avantaj al pardoselii din rasina PU este rezistenta la temperaturi ridicate si caldura directa. 

2.Pardoseala din rasina epoxidice

Pardoselile epoxidice sunt probabil cele mai cunoscute si cel mai raspandite, mai ales in mediul industrial si rezidential.

Rasina epoxidica este un material termoizolant care ofera performanta si durabilitatea podelei. Asta o face alegerea optima pentru podelele electrice conductive.

Exista mai multe tipuri de rasini epoxidice. Toate  ofera diferite avantaje in functie de utilizare. Toate podelele din rasini epoxidice sunt foarte dure si se leaga complet de beton.

Daca o podea cu rasina epoxidica este deteriorata, aceasta trebuie inlocuita complet, iar acest lucru poate fi costisitor. 

3.Rasina PMMA

Ultima dar nu cea din urma, rasina PMMA, cunoscuta pentru o caracteristica deosebita, anume timpul sau de aplicare si intarire incredibil de rapid, chiar si la temperaturi sub 0 ° C.

Pardoseala din rasina este alegerea ideala pentru multe industrii. In genere, factorii ce influenteaza alegerea unei pardoseli sunt: durabilitatea, longevitatea, igiena si mentenenta.
Selectarea celei mai bune podele pentru un proiect incepe cu o analiza amanuntita de catre specialistii STRIZO.  

**Pentru poze vizitati pagina de Facebook si Instagram: Strizo **