Design Interior

Are podeaua protecție împotriva umezelii?

Majoritatea sistemelor de pardoseli rasinoase de pe piață sunt foarte dure și fragile.

Acesta este motivul pentru care se desprind și se îndepărtează de podea. Orice mișcare în subsol, temperaturi extreme sau scăparea unui obiect greu îi va deteriora.
Multe pardoseli epoxidice pretind că sunt impermeabile, dar dacă nu sunt bogate în rășini, acestea sunt doar impermeabile temporar.

pardoseli rasinoase

Prea mult agregat necesar pentru majoritatea pardoselilor epoxidice cu quartz duce la goluri și sunt ușor de penetrat. Astfel de sisteme de pardoseli epoxidice, chiar și atunci când „acoperirea superioară” asigură doar protecție temporară și nu va reuși prematur. O suprafață fără sudură, etanșă la apă, care asigură că apa curge în canalizare așa cum ar trebui, în loc să distrugă pereții și podeaua. 

pardoseli rasinoase

Este nu numai rezistent la apă, ci și la toate canalele de scurgere, conductoarele electrice, conductele de cocs, liniile de gaz, liniile de instalare și orice altceva care iese din podeaua comercială, oferind spațiul sub protecție completă împotriva umidității din instalația dvs. care, după cum probabil știți, pot fi foarte costisitoare. 

pardoseli rasinoase

Multe straturi epoxidice rășinoase conțin solvenți care emit vapori nocivi în timp ce se evaporă. Acestea nu ar trebui instalate într-o instalație în timp ce sunt ocupate. Podeaua epoxidica poate fi instalat în unitatea dvs. în timp ce clienții și personalul dvs. sunt prezenți. Nu emite vapori dăunători și nu are aproape nici un miros.