Auto Parking, Design Interior, Industrial, Residential, Retail Commercial, Uncategorized

Care sunt beneficiile unei pardoseli epoxidice?

O pardosea epoxidica oferă o suprafață durabilă, perfecta pentru mediul  industrial cat si pentru rezidential. Ele pot fi aplicate pe structuri pentru a oferi o suprafață de înaltă durabilitate, fiabila care rezista unor încărcături grele.

Multe spatii industriale si comerciale au nevoie de pardoseli epoxidice, deoarece acestea trebuie să se mențină în condiții perfecte de siguranta si sa fie adaptate unor norme de lucru riguroase.

O acoperire epoxidica are nevoie de o suprafață ușor poroasă și curățată inainte pentru a se aseza în mod corespunzator. Este importanta  pregatirea, testarea suprafetei inainte de a se aplica pardoseala dar si respectarea conditiilor impuse, adica temperatura optima de utilizare si conditiile de asteptare inainte de intarirea materialului. Spre deosebire de niste podeli obisnuite, cele epoxidice oferă numeroase beneficii iar primul ar fi intretinerea. Pentru ca se oferă o suprafață cu rezistentă la uzură, capabilă să reziste traficului intens, podelele epoxidice sunt printre preferatele arhitectilor.

Aceste pardoseli epoxidice pot crea o suprafață lucioasa, asadar  luminozitatea într-o zonă cu podea epoxidică poate fi mărită considerabil.

Pardoselile epoxidice oferă o siguranțămajora prin efectul lor anti-alunecare.