Auto Parking, Design Interior, Industrial, Residential, Retail Commercial, Uncategorized

Pardoseli din rășină epoxidică în designul casei

Pardoselile din rasina epoxidica nu sunt folosite doar în depozite, spitale, bucătării, garajele de uz casnic și alte medii industriale de lucru. Mulți proprietari de case folosesc pardoseală rasina epoxidica intr-un mod elegant. 

Trebuie mentionat faptul ca aceste suprafețe nu sunt folosite doar pentru estetică.  Ele sunt durabile si usor de aplicat. Poate va intrebati ce inseamna o pardosea din rasina epoxidica. 

Pardoseala epoxidica este un material sintetic. Ea contine polimeri si epoxid cu termoset, formand un plastic incredibil de durabil.

Odată ce podeaua este pregătită, turnată și uscata, veți vedea instantaneu cât de fantastice sunt rezultatele. O podea cu rășină epoxidică poate lumina spațiul în care locuiți și îmbunătățește semnificativ designul si atmosfera. Aceste podele sunt atât de ușor de curățat incat ai nevoie doar de o cârpă umedă pentru a elimina urmele sau petele de pe podea.

Dacă doriți să aflați mai multe despre podele din rășini epoxidice, nu ezitați să contactati . Suntem mai mult decât bucuroși să vă oferim informații despre solutiile  noastre de pardoseli durabile  și despre modul în care pot îmbunătăți în mod semnificativ orice mediu rezidential și industrial.

rasina epoxidica
rasina epoxidica