Design Interior

Sisteme decorative de acoperire cu epoxid lucios sau metalic

Indiferent dacă doriți sisteme decorative de acoperire cu epoxid a pardoselilor care pot rezista la traficul pietonal constant sau la încărcăturile grele, avem combinația de frumusețe și rezistență de care aveți nevoie. Cuarțurile noastre, amestecurile de cipuri și metalele fac toate finisajele lucioase care se ocupă de uzură, astfel încât veți continua să beneficiați de podelele atrăgătoare care sunt durabile și atractive.


Cine spune că performanța ridicată nu poate fi frumoasă?

Sistemele noastre decorative de epoxidare a pardoselilor și alte materiale rășinoase demonstrează că frumusețea nu este doar un mit. În funcție de structura podelei din beton și de necesități ale instalației, ele pot rezistența la un impact puternic.

Protejați-vă podelele cu epoxid  Alegeți dintr-o gamă largă de combinații de culori de pardoseli lucioase sau metalice epoxidice și amestecări pentru a vă exprima creativitatea.

Folosind materilalele noastre de înaltă performanță, rășini designul isi  menține frumusețea în timp. Aceste produse unice sunt concepute pentru a vă oferi unele dintre cele mai bune rezultate posibile, contribuind la aspectul proaspăt și modern al afacerii dvs., sprijinind în același timp viziunea de proiectare pentru fiecare spațiu al clădirii.  

Acum puteti actualiza atat aspectul cat si utilitatea  podelelor dvs. cu sisteme epoxidice personalizate. Podelele STRIZO îndeplinesc toate cerintele.Avem optiuni nelimitate astfel incat acoperirile pot atenua transmiterea de vapori sau pot avea proprietati antimicrobiene.

 

Trebuie întotdeauna să reparații de îndată ce veți vedea o fisură, o gaură sau o altă deteriorare a betonului. Reprezentanții noștri specialiști în fabricație vor evalua cu atenție podelele de beton ale instalației dumneavoastră inainte de instalarea pardoselii. Vă vor asculta preocupările și vă vor prezenta opțiuni de reparații care îndeplinesc obiective pe termen lung.

Toate acestea fac parte din calitatea și serviciile pe care le cunoaștem și vi le oferim.