Design Interior

Care este procesul epoxidic pentru pardoseli lichide?

Podeaua epoxidica este un produs ce se instaleaza peste beton. Procesul de instalare începe cu pregatirea zonei care urmează a fi acoperită. Pardoseala este pregătită prin șlefuire, asigurându-se că epoxidul se va lega în mod corespunzător de podeaua de beton.

Podeaua epoxidica

Epoxidul este fabricat din rășini amestecate cu o serie de intaritori dupa amestecare se va aplica pe toata suprafața podelei. Pentru a proteja de la uzură este aplicat un uretan pe epoxid. Odata procesul produsul rezultat este o suprafață luminoasa, durabilă, super-dură, perfectă pentru uzine industriale, depozite, firme de construcții, magazine și alte spatii comerciale. Este rezistent la impact, rezistent la căldură și capabil să suporte greutăți grele fără crăpare sau frecare.

Podeaua epoxidica
Acoperirile epoxidice oferă o protecție durabilă pentru pardoselile din beton, care durează mulți ani și reduc costurile de întreținere în timp. De asemnea se observa rezistenta la substante chimice. Se poate opta pentru versiunea de non-alunecare sau antiderapante, rezista la foc sau impact foarte mare. Toate aceste lucruri sporeste productivitatea, reducându-se în același timp incidentele de la locul de muncă.

Podeaua epoxidica

Se pot stabili zone speciale de lucru într-o singură clădire care utilizează diferite culori de pardoseală epoxidică pentru acest scop, indicând zonele utilizate pentru depozitare, parcarea vehiculelor, traficul pietonal sau altele.

Prin combuinarea de culori și șabloane, învelișul epoxidic este un avantaj în sălile de spectacole sau chiar in centre comerciale.