Auto Parking, Design Interior, Industrial, Residential, Retail Commercial, Uncategorized

Cele mai recente tendințe în soluțiile de pardoseli epoxidice

Rășinile epoxidice pentru podele sunt adesea recunoscute pentru o întreținere ușoară, durabilitate si versatilitate. Credem că o pardosea instalata corect trebuie sa tina cont  și de partea estetica, în special atunci când spațiul este frecventat de oaspeți sau de clienți. Pardoselile comerciale, industriale sau rezidențiale au tendința de a avea designul interior variat de la conservatoar la cele mai moderne și minimaliste. În acest an, interioarele care aduc frumusețea naturii sau a culorilor sunt în tendințe. Vă vom prezenta trei tipuri de modele de pardoseală care sunt in topurile designerilor de interior. 

1. Culoari tipatoare 

Nou în 2018 este abilitatea de a încorpora culorile tipatoare si evidente într-un spațiu folosind materiale moderne de pardoseli, cum ar fi cuarț sau marmură. Popularitatea acestui aspect estetic este în creștere. Mai mulți designeri comerciali aleg pardoseala epoxidică colorată(galben, albastru rosu sau chiar verde) deoarece se evidențiază atat pentru beneficiile excepționale, durata și designul uimitor.

2. Pardoseli epoxidice metalice 

Podele din beton lustruit care creează suprafețe reflectorizante sau metalice sunt adesea favorizate pentru aspectul lor inițial și estetic. Aceste podele tind să fie mai puternice decât o suprafață de beton netratată. Sistemele de podele epoxidice metalice sunt ușor de întreținut.  În plus față de estetica lor frumoasă, pardoselile epoxidice metalice oferă rezistență și siguranță.       

3. Podele epoxidice naturale

Sistemele de podele din rășini naturale sunt ultra-moderne, futuriste și minimaliste. Natural și organic, cu un spectru larg de sisteme creative de acoperire epoxidică, designul frumos poate fi realizat economic și usor.