Retail Commercial

Argumente PRO si CONTRA privind pardoselile epoxidice

Poate fi greu să găsești o soluție de pardoseală care să treaca testul timpului. Aproape orice tip de podele are un avantaj sau un dezavantaj. O alegere excelentă pentru o varietate de necesități, pardoselile epoxidice par să aibă mai puține neajunsuri și mai multe avantaje. Cu toate acestea, examinarea atât a argumentelor pro și contra ale acestui material este o idee bună dacă intenționați să o instalați acasă sau la lucru.

1) Aspect


Comparativ cu o podea obisnuita, podelele epoxidice sunt luminoase și profesionale. Suprafața netedă și uniformă este, de asemenea, foarte ușor de curățat și menținut

2) Costuri reduse


În comparație cu alte tipuri de pardoseli, investitia este de una de lunga durata, cu siguranta.

Deoarece poate fi instalata direct pe beton sau alte tipuri de pardoseli existente, costurile de instalare sunt puțin mai mici decât celelalte. Prețul rămâne unul dintre cele mai mari și cele mai imediate avantaje pe care le veți avea la podele epoxidice.

3) Varietate


Rasina este o alegere excelentă pentru a vă decora podelele. Este disponibila într-o varietate de culori care adaugă o strălucire si elegantă incaperilor rezidentiale cat si in mediul de lucru industrial. Pardoseala poate fi, de asemenea, aranjata în modele tradiționale sau personalizate și modele personale. Numărul de opțiuni face ca acesta să fie o modalitate economică de a îmbunătăți betonul banal si simplu sau  de a îmbunătăți ambianța unei case sau a unui birou.